Publicaties

Wij delen graag onze expertise en kennis over het verbeteren van processen en digitalisering op het gebied van Salesforce met jou. Laat je inspireren, doe nieuwe inzichten op en leer nieuwe dingen met onze blogartikelen, eBooks, factsheets en webinars.

Publicatie filter

Hoe je als woningcorporatie je operationele processen verbetert met Salesforce

In dit artikel leggen we aan de hand van 3 voorbeelden uit hoe woningcorporaties hun operationele processen kunnen verbeteren met Salesforce. Van het helpen van huurders bij een reparatieverzoek tot het opzeggen van huurovereenkomsten.

4 manieren om je huurder centraal te stellen met digitalisering

In dit artikel zetten we vier voordelen van digitalisering voor woningcorporaties op een rij om persoonlijker te communiceren met huurders, ze zelf de regie te geven en via ieder kanaal goed te ondersteunen.

Hoe we onze eigen klimaatimpact inzichtelijk maken met Net Zero Cloud

Hoe leg je informatie over je CO₂-uitstoot op een eenduidige manier vast? En hoe ga op een overzichtelijke en slimme manier over ESG of Net Zero rapporteren? Dat leggen we je uit in ons nieuwe blogartikel. Lees ‘m nu en ontdek hoe je het maken van rapportages over duurzaamheid slim aanpakt.

5 redenen waarom je een betere sales forecast maakt met een CRM-systeem

Hoe kan een CRM-systeem je helpen om je salesproces te volgen en potentiële kansen beter te voorspellen? Lees nu dit blogartikel en ontdek zelf hoe je betere datagedreven beslissingen kunt nemen met waardevolle gegevens en rapporten uit je CRM-systeem.

Klantgericht werken: zo lever je een vijfsterrenservice aan iedere klant

In de praktijk blijkt dat klantgericht werken voor veel organisaties behoorlijk lastig is om te realiseren. We leggen je uit hoe je daar verandering in kan brengen met een ‘system of engagement’. Ook geven we je tips mee om er zelf mee aan de slag te gaan.

5 manieren om slimmer en efficiënter donateurs te werven en koesteren

In dit blogartikel leggen we uit hoe je als non-profitorganisatie met slimme software sterkere relaties opbouwt en onderhoudt met donateurs.

In 7 stappen meer grip op je salesfunnel (blog)

Hoe krijg je meer grip op je verkoopproces? En waarom is dat eigenlijk nodig? Dat leggen we je uit in dit blogartikel.

De vijf valkuilen bij Net Zero-rapportage en hoe je die oplost

Hoe leg je informatie over je CO₂-uitstoot op een eenduidige manier vast? En hoe ga op een overzichtelijke en slimme manier over ESG of Net Zero rapporteren? Dat leggen we je uit in ons nieuwe blogartikel. Lees ‘m nu en ontdek hoe je duurzaamheidsrapportages slim aanpakt.

Next level marketing automation: de kracht van personalisatie

Next level marketing automation: Van folders naar échte dynamische content! Ontdek hoe marketing automation verder gaat dan repetitieve taken automatiseren en focust op gepersonaliseerde klantinteracties. Leer meer over de kracht van dynamische content in marketing in dit blogartikel.

Meer studenten werven doe je zo: 2 voorbeelden uit de praktijk

Hoe verbeter je op een structurele manier de werving van studenten? In dit artikel laten we zien hoe andere onderwijsinstellingen dat hebben aangepakt.

6 stappen om grip te krijgen op instroom en uitval als onderwijsinstelling

Voor een onderwijsinstelling kan het ontzettend lastig zijn om concreet te achterhalen waarom je instroom stagneert of waarom je dit jaar meer uitvallers hebt dan in de voorgaande jaren. En als je niet weet waar het probleem vandaan komt, hoe kun je het dan op een structurele manier oplossen?

Langs de meetlat: verbeter structureel de werving en onboarding van je studenten

Verbeter structureel de werving en onboarding van studenten. Lees hoe je als onderwijsinstelling effectief kunt communiceren en de instroom kunt vergroten. Ontdek de oorzaken van verminderde instroom en leer hoe je grip krijgt op pijnpunten in je communicatie.