Zo helpen we jouw organisatie om succesvol te zijn

Implementing happiness

Bij Cobra begrijpen we heel goed dat het behalen van jouw missie niet alleen afhangt van software. Wij hebben tenslotte zelf in jouw schoenen gestaan. We willen ervoor zorgen dat jij op de lange termijn succesvol blijft. Daarom helpen we je om naast de implementatie ook te veranderen, processen te vereenvoudigen en boven alles je werk leuker te maken. Daarvoor hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld om je in iedere fase te ondersteunen. Van het vertalen van jouw idee naar een werkbare oplossing, de daadwerkelijke implementatie en de ondersteuning om iedereen succesvol met de technologie te laten werken.

Holistische aanpak

Jouw Salesforce implementatiepartner
in groei en succes

Onze werkwijze is ontwikkeld op de principes van succes management. Dit is een holistische aanpak die zich richt op het proactief beheren en bevorderen van het succes van je organisatie. We zorgen ervoor dat technologie optimaal wordt benut en bijdraagt aan de bredere doelen van je bedrijf. Onze werkwijze bestaat uit vier pijlers: richting bepalen, toepassen, veranderen en ontzorgen.

Onze werkwijze

Zo helpen we jouw organisatie om succesvol te zijn

Bij Cobra begrijpen we heel goed dat het behalen van jouw missie niet alleen afhangt van software. We hebben zelf in jouw schoenen gestaan en willen dat jij op lange termijn succesvol blijft. Daarom helpen we je om naast de implementatie ook om te veranderen, processen te vereenvoudigen en boven alles je werk leuker te maken. Daarvoor hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld die je in iedere fase helpt. Van het vertalen van een idee naar een werkbare oplossing, de daadwerkelijke implementatie en de ondersteuning om iedereen succesvol met de technologie te laten werken.

Richting bepalen

We helpen je bij strategieontwikkeling en het bouwen van een solide business case door heldere doelen te stellen en een uitgebreide roadmap te creëren.

Toepassen

Na het bepalen van de richting, gaan we over tot actie. We zorgen ervoor dat technologie naadloos aansluit op je bedrijfsprocessen en helpen ook bij eventuele integraties en migraties.

Veranderen

Het belangrijkste is dat jouw mensen de nieuwe technologie succesvol toepassen. Dat doen we met change management en trainingen om verandering en adoptie te bevorderen.

Ontzorgen

We zorgen ervoor dat je zelfstandig aan de slag kan met Salesforce, maar kunnen je ook werk uit handen nemen waar nodig met onze managed services en in-house consultancy.

Richting bepalen

Ondersteuning bij strategie en architectuur

Het managen van succes begint met discussie, om een duidelijke visie te creëren. Daarom helpen we je organisatie bij het ontwikkelen van een strategie en visie, door jouw behoeften en ambities goed te begrijpen. Met strategieontwikkeling doorgronden we jouw uitdagingen en ideeën, creëren gezamenlijke verantwoordelijkheid en stellen heldere doelen.

Zodra we je doelen begrijpen, werken we samen aan een solide plan met blue printing We schetsen de vereisten, de reikwijdte, het budget, de risico’s en de tijdschema’s en vertalen je visie in een uitgebreid stappenplan – de roadmap. Kortom, we helpen je om een solide business case te bouwen door je strategie te vertalen naar een effectieve aanpak voor succes.  

Toepassen

Meer dan een Salesforce-implementatie

Na het bepalen van de juiste richting, gaan we over tot actie. We implementeren Salesforce, waarbij we ervoor zorgen dat de technologie naadloos aansluit op jouw bedrijfsprocessen en mensen. Ons team van experts begeleidt je door het implementatieproces om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Samen ontwikkelen, testen en integreren we de Salesforce-oplossing die aan jouw unieke behoeften voldoet.

Bovendien helpen we je waar nodig ook bij de migratie van oude systemen naar Salesforce en zorgen we voor naadloze integratie met andere systemen en applicaties. We begrijpen het belang van een geïntegreerde aanpak en laten al jouw bedrijfssystemen met elkaar samenwerken.

Veranderen

Change management als motor achter innovatie en groei

Het belangrijkste is uiteraard dat jouw mensen de nieuwe technologie, processen en gedrag succesvol toepassen. Daarom starten we al met Change Management  vanaf de start van jouw reis, door je mensen vanaf het begin te betrekken bij de strategie en het plan van aanpak. Zo leggen we de basis voor eigenaarschap binnen jouw organisatie en zorgen we ervoor dat je organisatie zelf de nieuwe Salesforce-omgeving in beheer heeft.

We faciliteren trainingen  om de implementatie te ondersteunen en verandering en adoptie te bevorderen in je organisatie. Samen bieden we activiteiten en materialen aan om ervoor te zorgen dat jouw organisatie klaar is om de Salesforce-oplossing volledig te benutten.

Ontzorgen

Maximale zelfstandigheid met flexibele support

We zorgen ervoor dat je organisatie zoveel mogelijk zelfstandig aan de slag kan met de Salesforce-oplossingen. Toch bieden we doorlopende ondersteuning en onderhoud als je organisatie daar behoefte aan heeft. Van technische assistentie tot updates, we zetten ons in om jouw Salesforce-omgeving optimaal te laten werken. Ons Managed Services   team staat klaar om eventuele uitdagingen aan te pakken, aanpassingen te doen en ervoor te zorgen dat jouw Salesforce-omgeving soepel blijft draaien.

Daarnaast begrijpen we dat jouw behoeften kunnen veranderen. Misschien heb je tijdelijk een paar extra handjes nodig of mis je Salesforce-expertise in je team. Daarvoor bieden we flexibele mogelijkheden om consultants in te huren  voor advies, training of development. Net waar jij ondersteuning bij nodig hebt.