Trotse Salesforce Summit Partner

De hoogst haalbare status als partner

Cobra is een belangrijke Salesforce Summit Partners in Nederland. Wat betekent dat voor jou? Dat we een erkende implementatiepartner zijn van Salesforce. Om een Summit Consulting Partner van Salesforce te worden moeten we voldoende punten verzamelen binnen een complex puntensysteem dat de ‘Partner Value Score’ wordt genoemd. Deze score houdt rekening met certificeringen, projecten, het succes van die projecten, de tevredenheid van de klanten over de organisatie en nog veel meer.

Bewezen track record

De hoogst haalbare status als partner

Summit Partner is de hoogst haalbare status, die we hebben bereikt door aantoonbaar succesvol te zijn in het contact met onze klanten. We hebben een bewezen track record als het gaat om succesvolle implementaties. Voor jouw organisatie betekent dit dat de samenwerking met Cobra een impuls geeft aan je bedrijfs-en groeidoelstellingen via de juiste tooling. Om je een idee te geven: slecht 7% van alle Salesforce-partners bereikt de Summit-status, en wij zijn bij Cobra dan ook bijzonder trots op het behalen van deze mijlpaal.

Onze werkwijze

Zo helpen we jouw organisatie om succesvol te zijn

Bij Cobra begrijpen we heel goed dat het behalen van jouw missie niet alleen afhangt van software. We hebben zelf in jouw schoenen gestaan en willen dat jij op lange termijn succesvol blijft. Daarom helpen we je om naast de implementatie ook om te veranderen, processen te vereenvoudigen en boven alles je werk leuker te maken. Daarvoor hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld die je in iedere fase helpt. Van het vertalen van een idee naar een werkbare oplossing, de daadwerkelijke implementatie en de ondersteuning om iedereen succesvol met de technologie te laten werken.

Richting bepalen

We helpen je bij strategieontwikkeling en het bouwen van een solide business case door heldere doelen te stellen en een uitgebreide roadmap te creëren.

Toepassen

Na het bepalen van de richting, gaan we over tot actie. We zorgen ervoor dat technologie naadloos aansluit op je bedrijfsprocessen en helpen ook bij eventuele integraties en migraties.

Veranderen

Het belangrijkste is dat jouw mensen de nieuwe technologie succesvol toepassen. Dat doen we met change management en trainingen om verandering en adoptie te bevorderen.

Ontzorgen

We zorgen ervoor dat je zelfstandig aan de slag kan met Salesforce, maar kunnen je ook werk uit handen nemen waar nodig met onze managed services en in-house consultancy.