Ontdek de kracht van CRM-software

Salesforce: het beste CRM-systeem

Bij Cobra helpen we jouw organisatie om succesvol te zijn met de kracht van CRM-software. Als jouw toegewijde Salesforce-implementatiepartner zetten we ons in om jouw processen te vereenvoudigen en boven alles je werk leuker te maken. Als een gerenommeerde speler in de branche werken we uitsluitend met de beste CRM-software: Salesforce.

Salesforce

Waarom kiezen voor Salesforce CRM?

Met de toenemende behoefte aan efficiëntie en effectiviteit in sales management, is het vinden van het juiste CRM-systeem van cruciaal belang. Salesforce staat bekend als de onbetwiste marktleider op het gebied van CRM-software en Sales Management Software. Met zijn geavanceerde functionaliteiten en aanpasbare oplossingen stelt Salesforce jouw organisatie in staat om verkoopinspanningen te stroomlijnen, klantrelaties te versterken en groei te stimuleren.

Enkele voordelen van Salesforce: 

  • Efficiënter sales management: Optimaliseer je verkoopprocessen, beheer leads effectiever en verhoog je omzetpotentieel met Salesforce.
  • Verbeterde klantrelaties: Bouw duurzame klantrelaties op door middel van gepersonaliseerde interacties en betere klantinzichten.
  • Schaalbaarheid en flexibiliteit: Salesforce biedt schaalbare oplossingen die met je organisatie meegroeien en eenvoudig aanpasbaar zijn aan veranderende behoeften.

Implementatiepartner

Een vlotte CRM implementatie met Cobra

Bij Cobra begrijpen we de uitdagingen voor organisaties als het gaat om een CRM implementatie. Het is meer dan alleen het integreren van nieuwe software; het gaat om het creëren van een naadloze ervaring die de bedrijfsprocessen verbetert en toegevoegde waarde levert. Daarom ondersteunen we je organisatie bij elke stap van de CRM implementatie en helpen je om alle voordelen van Salesforce te benutten. We leggen je graag uit hoe we dat doen!

Onze werkwijze

Zo helpen we jouw organisatie om succesvol te zijn

Bij Cobra begrijpen we heel goed dat het behalen van jouw missie niet alleen afhangt van software. We hebben zelf in jouw schoenen gestaan en willen dat jij op lange termijn succesvol blijft. Daarom helpen we je om naast de implementatie ook om te veranderen, processen te vereenvoudigen en boven alles je werk leuker te maken. Daarvoor hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld die je in iedere fase helpt. Van het vertalen van een idee naar een werkbare oplossing, de daadwerkelijke implementatie en de ondersteuning om iedereen succesvol met de technologie te laten werken.

Richting bepalen

We helpen je bij strategieontwikkeling en het bouwen van een solide business case door heldere doelen te stellen en een uitgebreide roadmap te creëren.

Toepassen

Na het bepalen van de richting, gaan we over tot actie. We zorgen ervoor dat technologie naadloos aansluit op je bedrijfsprocessen en helpen ook bij eventuele integraties en migraties.

Veranderen

Het belangrijkste is dat jouw mensen de nieuwe technologie succesvol toepassen. Dat doen we met change management en trainingen om verandering en adoptie te bevorderen.

Ontzorgen

We zorgen ervoor dat je zelfstandig aan de slag kan met Salesforce, maar kunnen je ook werk uit handen nemen waar nodig met onze managed services en in-house consultancy.

Kennis & expertise

We delen graag onze expertise met jou op het gebied van Salesforce

De huurder centraal

In dit eBook laten we je zien hoe je als woningcorporatie met Salesforce één centrale omgeving creëert om je dienstverlening te verbeteren en je maatschappelijke waarde te bevorderen.

Hoe je als woningcorporatie je operationele processen verbetert met Salesforce

In dit artikel leggen we aan de hand van 3 voorbeelden uit hoe woningcorporaties hun operationele processen kunnen verbeteren met Salesforce. Van het helpen van huurders bij een reparatieverzoek tot het opzeggen van huurovereenkomsten.

4 manieren om je huurder centraal te stellen met digitalisering

In dit artikel zetten we vier voordelen van digitalisering voor woningcorporaties op een rij om persoonlijker te communiceren met huurders, ze zelf de regie te geven en via ieder kanaal goed te ondersteunen.

6 onmisbare Net Zero Cloud-functionaliteiten voor iedere organisatie

In dit factsheet zetten we de belangrijkste functionaliteiten van Net Zero Cloud op een rij. Ontdek zelf hoe de tooling van Salesforce je kan helpen om te voldoen aan de CSRD en hoe je waardevolle inzichten genereert en vertaalt naar rapportages en dashboards voor iedere stakeholder.

Marketing Cloud vs. Account Engagement

Welke marketingtool van Salesforce is het meest geschikt voor jouw organisatie? In deze gids zetten we een aantal cruciale vragen op een rij over Account Engagement en Marketing Cloud en laten we het verschil zien tussen de twee marketing-oplossingen van Salesforce.

Hoe we onze eigen klimaatimpact inzichtelijk maken met Net Zero Cloud

Hoe leg je informatie over je CO₂-uitstoot op een eenduidige manier vast? En hoe ga op een overzichtelijke en slimme manier over ESG of Net Zero rapporteren? Dat leggen we je uit in ons nieuwe blogartikel. Lees ‘m nu en ontdek hoe je het maken van rapportages over duurzaamheid slim aanpakt.