Salesforce voor Maakindustrie

Optimalisatie voor de maakindustrie

Als bedrijf in de maakindustrie zoek je voortdurend naar efficiëntie. De afgelopen jaren is steeds duidelijker geworden dat digitalisering daar een grote rol is speelt. Bijvoorbeeld om de samenwerking tussen verschillende afdelingen te verbeteren, meer inzicht te krijgen in productieprocessen of beter in te spelen op markt- en klantbehoeften. Uitdagingen die je niet los van elkaar kunt zien. Daarom helpt Cobra jouw organisatie om met Salesforce één centrale omgeving te creëren waarin je sales, planning, productie en de volledige supply chain bij elkaar brengt en je operationele efficiëntie stap voor stap kunt verbeteren.

Manufacturing Cloud

Een complete oplossing voor maakbedrijven

Voor bedrijven in de maakindustrie biedt Cobra een uitgebreide oplossing om operationele efficiëntie te realiseren. Dat doen we met Salesforce Manufacturing Cloud. Daarmee beschik je over een complete oplossing die zorgt voor naadloze communicatie tussen verschillende afdelingen, van verkoop tot inkoop, planning en productie. Het platform ondersteunt je bij het stroomlijnen van je productieplanning en het optimaliseren van de supply chain. Daarnaast biedt deze oplossing je alle tools voor het beheer van klantrelaties en krijg je diepgaande inzichten om slimmer in te spelen op klantbehoeften en operationele processen continu te meten en verbeteren.

In 7 stappen meer grip op de salesfunnel

In dit eBook presenteren we een overzichtelijke aanpak, waarmee je kan bepalen welke ‘functionaliteiten’ jouw bedrijf nodig heeft om écht grip te krijgen op het verkoopproces.

Klantcase

Roba Metals scherpt salesprocessen continu aan met Salesforce

Ontdek hoe maakbedrijf Roba Metals met succes het verkoopproces tussen verschillende divisies, verkopers en landen stroomlijnde met Salesforce Sales Cloud.

Deze klanten gingen je voor

Onze werkwijze

Zo helpen we jouw organisatie om succesvol te zijn

Bij Cobra begrijpen we heel goed dat het behalen van jouw missie niet alleen afhangt van software. We hebben zelf in jouw schoenen gestaan en willen dat jij op lange termijn succesvol blijft. Daarom helpen we je om naast de implementatie ook om te veranderen, processen te vereenvoudigen en boven alles je werk leuker te maken. Daarvoor hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld die je in iedere fase helpt. Van het vertalen van een idee naar een werkbare oplossing, de daadwerkelijke implementatie en de ondersteuning om iedereen succesvol met de technologie te laten werken.

Richting bepalen

We helpen je bij strategieontwikkeling en het bouwen van een solide business case door heldere doelen te stellen en een uitgebreide roadmap te creëren.

Toepassen

Na het bepalen van de richting, gaan we over tot actie. We zorgen ervoor dat technologie naadloos aansluit op je bedrijfsprocessen en helpen ook bij eventuele integraties en migraties.

Veranderen

Het belangrijkste is dat jouw mensen de nieuwe technologie succesvol toepassen. Dat doen we met change management en trainingen om verandering en adoptie te bevorderen.

Ontzorgen

We zorgen ervoor dat je zelfstandig aan de slag kan met Salesforce, maar kunnen je ook werk uit handen nemen waar nodig met onze managed services en in-house consultancy.

Producten

Benieuwd welke producten van Salesforce andere organisaties in jouw branche gebruiken? Bekijk nu het overzicht met alle producten die speciaal voor jou zijn geselecteerd.

Bekijk nu alle producten die van toepassing zijn op jouw branche

Sales Cloud
Marketing Cloud
Account Engagement
Data Cloud
Net Zero Cloud
Manufacturing Cloud

Benieuwd naar onze producten?