Nieuws: We vieren dit jaar ons 10-jarig jubileum – Cobra Festival op 13 juni 2024, Ben jij erbij?

Een heldere
digitaliserings-
strategie

Het startpunt van digitalisering is een duidelijk (breed gedragen) begrip van waar je naartoe wilt. Dat doe je door jouw bedrijfsstrategie te vertalen naar concrete stappen in de digitale wereld. Dat blijkt in de praktijk nog een behoorlijke uitdaging voor veel organisaties. Bij Cobra ondersteunen we je organisatie om de mogelijkheden te ontdekken en te kijken waar digitalisering écht van toegevoegde waarde kan zijn.

Strategieontwikkeling

Ontdek de waarde van digitalisering voor jouw organisatie

Samen met onze experts ga jij in een aantal praktische sessies op zoek naar de waarde van digitalisering. We nemen (een deel van) de organisatie onder de loep en kijken welke processen je slimmer, goedkoper of efficiënter kunt inrichten. We kijken nog niet naar de tooling, maar vooral naar de waarde van verbeteringen. Daardoor krijg je snel zicht op waar nou eigenlijk de grootste uitdagingen zitten voor je organisatie en waar de behoefte voor verandering ligt.  

Wat krijg je?

Van losse flodders naar een heldere strategie

We helpen je om een duidelijke digitaliseringsstrategie op papier te zetten. Dit is een plan met daarin de beoogde doelstellingen, een lijst met epics en user stories en specifieke requirements. Hiermee beschikt je over de basis om de stap te zetten van strategie naar oplossingen. Bijvoorbeeld om een aanbesteding uit te schrijven of een blueprint te ontwikkelen. Met onze aanpak zorgen we altijd voor heldere en meetbare resultaten, die je moeiteloos vertaalt naar concrete vervolgstappen.