Salesforce voor Non Profit

Betere relaties, meer impact voor jouw missie

Bij Cobra zijn we vastbesloten om een positieve impact te hebben op de wereld door non-profitorganisaties te ondersteunen bij hun missie. We geloven in de kracht van technologie om sociale verandering te bewerkstelligen, en daarom hebben we ons toegewijd aan het helpen van non-profitorganisaties bij het implementeren en optimaliseren van Salesforce.

Uitdagingen

Donaties, fondsenwerving, betrokkenheid: Salesforce maakt het beheersbaar

Als non-profitorganisatie sta je voor unieke uitdagingen, zoals het beheren van donaties en fondsenwerving of het betrekken van belangrijke stakeholders zoals vrijwilligers, donateurs en begunstigden. Dit wordt vaak bemoeilijkt door operationele efficiëntie, vooral wanneer de middelen beperkt zijn. Daarnaast blijkt het vaak lastig om de impact en effectiviteit van programma’s en activiteiten meetbaar te maken. Daarom helpen we organisaties met Salesforce Nonprofit Cloud om deze uitdagingen effectief aan te pakken, processen te stroomlijnen en betrokkenheid te vergroten.

Donateurs werven & koesteren met slimme software

Donateurs zijn essentieel voor non-profitorganisaties, maar het werven en behouden ervan kost veel tijd en moeite. In dit eBook ontdek je waarom dit proces tijdrovend is en hoe je dit kunt verbeteren met behulp van slimme software en een nieuwe aanpak. Je krijgt tips, voorbeelden en inzicht in (toekomstige) mogelijkheden.

Klantcase

Salesforce maakt communiceren met donateurs en vrijwilligers persoonlijker en eenvoudiger

Ontdek in deze case hoe Network 2819 de communicatie en dienstverlening voor haar abonnees persoonlijker heeft ingericht met Salesforce Nonprofit Cloud en Marketing Cloud.

Deze klanten gingen je voor

Quickstart

Cobra Non-Profit Suite

De Cobra Non-Profit Suite is een kant-en-klare oplossing voor Salesforce Nonprofit Cloud die binnen enkele weken al direct inzetbaar is.

Onze werkwijze

Zo helpen we jouw organisatie om succesvol te zijn

Bij Cobra begrijpen we heel goed dat het behalen van jouw missie niet alleen afhangt van software. We hebben zelf in jouw schoenen gestaan en willen dat jij op lange termijn succesvol blijft. Daarom helpen we je om naast de implementatie ook om te veranderen, processen te vereenvoudigen en boven alles je werk leuker te maken. Daarvoor hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld die je in iedere fase helpt. Van het vertalen van een idee naar een werkbare oplossing, de daadwerkelijke implementatie en de ondersteuning om iedereen succesvol met de technologie te laten werken.

Richting bepalen

We helpen je bij strategieontwikkeling en het bouwen van een solide business case door heldere doelen te stellen en een uitgebreide roadmap te creëren.

Toepassen

Na het bepalen van de richting, gaan we over tot actie. We zorgen ervoor dat technologie naadloos aansluit op je bedrijfsprocessen en helpen ook bij eventuele integraties en migraties.

Veranderen

Het belangrijkste is dat jouw mensen de nieuwe technologie succesvol toepassen. Dat doen we met change management en trainingen om verandering en adoptie te bevorderen.

Ontzorgen

We zorgen ervoor dat je zelfstandig aan de slag kan met Salesforce, maar kunnen je ook werk uit handen nemen waar nodig met onze managed services en in-house consultancy.

Producten

Benieuwd welke producten van Salesforce andere organisaties in jouw branche gebruiken? Bekijk nu het overzicht met alle producten die speciaal voor jou zijn geselecteerd.

Bekijk nu alle producten die van toepassing zijn op jouw branche

Sales Cloud
Marketing Cloud
Account Engagement
Net Zero Cloud
Service Cloud
Nonprofit Cloud

Benieuwd naar onze producten?