Snel live met de Sales Cloud Quickstart

Wil je snel aan de slag met Sales Cloud? Dat begrijpen we helemaal. Daarom heeft Cobra de Sales Cloud Quickstart ontwikkeld. Een versnelde implementatie van Salesforce Sales Cloud, zodat je binnen enkele weken de belangrijkste functionaliteiten tot je beschikking hebt. De voordelen: een kortere implementatie en lagere kosten. Interesse? Lees snel verder!

Sales Cloud Quickstart

Een solide platform binnen enkele weken

Dankzij onze jarenlange ervaring met Sales Cloud, begrijpen we als geen ander welke functionaliteiten essentieel zijn voor organisaties. Daarom hebben we het beste van Sales Cloud gebundeld in onze Quickstart, met vooraf geconfigureerde instellingen en best practices voor verkoopbeheer. Daarnaast helpen we je goed van start door jouw salesteam te trainen en helpen we je met de adoptie van de tooling op lange termijn.

Wat krijg je met deze Quickstart?

  • Account & Contact Management: Bied gebruikers een centrale omgeving met gedetailleerde gegevens over accounts, contactpersonen, communicatiegeschiedenis en andere activiteiten.
  • Leads & Opportunities: Volg potentiële leads op en beheer opportunities door de hele salespijplijn. Identificeer sneller potentiële inkomsten en prioriteer inspanningen.
  • Rapportages & Dashboards: Gebruik rapportages en dashboards om prestaties te meten, trends te analyseren en datagedreven beslissingen te nemen.
  • Salesforce Mobile App: Krijg mobiele toegang tot essentiële CRM-functies om onderweg leads en opportunities te beheren en realtime informatie bij te werken.

eBook

De ultieme startersgids voor Salesforce

In deze startersgids zetten we de functionaliteiten van Salesforce voor salesteams op een rij. Wat zit er onder motorkap? En wat kun je ermee? Daarnaast beantwoorden we de 10 meest prangende vragen die jij en/of je organisatie hebben over Salesforce.

Onze werkwijze

Zo helpen we jouw organisatie om succesvol te zijn

Bij Cobra begrijpen we heel goed dat het behalen van jouw missie niet alleen afhangt van software. We hebben zelf in jouw schoenen gestaan en willen dat jij op lange termijn succesvol blijft. Daarom helpen we je om naast de implementatie ook om te veranderen, processen te vereenvoudigen en boven alles je werk leuker te maken. Daarvoor hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld die je in iedere fase helpt. Van het vertalen van een idee naar een werkbare oplossing, de daadwerkelijke implementatie en de ondersteuning om iedereen succesvol met de technologie te laten werken.

Richting bepalen

We helpen je bij strategieontwikkeling en het bouwen van een solide business case door heldere doelen te stellen en een uitgebreide roadmap te creëren.

Toepassen

Na het bepalen van de richting, gaan we over tot actie. We zorgen ervoor dat technologie naadloos aansluit op je bedrijfsprocessen en helpen ook bij eventuele integraties en migraties.

Veranderen

Het belangrijkste is dat jouw mensen de nieuwe technologie succesvol toepassen. Dat doen we met change management en trainingen om verandering en adoptie te bevorderen.

Ontzorgen

We zorgen ervoor dat je zelfstandig aan de slag kan met Salesforce, maar kunnen je ook werk uit handen nemen waar nodig met onze managed services en in-house consultancy.

FAQ

hello

hello

test