Nieuws: We vieren dit jaar ons 10-jarig jubileum – Cobra Festival op 6 juni 2024, Ben jij erbij?

Vlekkeloze migratie en integratie

Voor veel organisaties is de integratie van systemen met Salesforce een cruciale stap om operationele efficiëntie te verbeteren en klantgerichtheid te optimaliseren. Echter, de diversiteit aan systemen en complexiteit van data maken dit een uitdagende taak. Hier komt Cobra in beeld. Met onze kennis en ervaring met Salesforce-implementaties binnen verschillende branches, begrijpen we de unieke behoeften van deze organisaties. Of het nu gaat om onderwijsinstellingen die studentgegevens moeten integreren, non-profitorganisaties die data van donateurs moeten migreren, of een salesafdeling die ERP-data met Salesforce wil integreren. Wij bieden je oplossingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften.

Integratie

Koppel Salesforce met andere databronnen

Ons team van experts zorgt voor een naadloze integratie van je systemen met Salesforce. Daarvoor hanteren we onze bewezen integratie-aanpak, waardoor een vlotte uitwisseling van informatie mogelijk is. Stapsgewijs verzorgen we een grondige analyse, flexibele integratietechnologieën, robuuste gegevensvalidatie en -schoonmaak, real-time synchronisatie en doorlopende ondersteuning. Zo creëren we een naadloze verbinding tussen verschillende databronnen en Salesforce, wat leidt tot verbeterde inzichten, operationele efficiëntie en betere besluitvorming.

Migratie

Data migreren zonder zorgen

Wanneer organisaties data uit oude systemen willen migreren naar Salesforce, ontwikkelen we bij Cobra een gedetailleerd migratieplan. Dit plan beschrijft de stappen die nodig zijn om gegevens veilig en nauwkeurig over te brengen naar Salesforce, met minimale onderbrekingen voor je organisatie. We beginnen met een grondige analyse van de bestaande systemen, processen en gegevens van de organisatie. Vervolgens ontwerpen we een strategie die rekening houdt met de unieke behoeften en doelstellingen van je organisatie. Ons ervaren team zorgt voor een gestroomlijnde migratie, waarbij de nadruk ligt op data-integriteit en beveiliging. Zo begeleiden we je stapsgewijs door het migratieproces.

Waarom Cobra

Een aanpak vanuit jouw specifieke behoeften

Door integratie en migratie naar Salesforce aan Cobra toe te vertrouwen, behoud je de kwaliteit van je data en krijg je een gestroomlijnde overgang zonder verstoring van je bedrijfsactiviteiten. We kijken naar jouw specifieke behoeften en maken op basis daarvan een plan van aanpak. Bovendien bieden we langdurige ondersteuning om eventuele problemen te voorkomen. Kortom, we helpen je om een vlekkeloze migratie of integratie naar Salesforce te realiseren.