Nieuws: We vieren dit jaar ons 10-jarig jubileum – Cobra Festival op 13 juni 2024, Ben jij erbij?

Een vlotte implementatie met Cobra

Bij Cobra begrijpen we de uitdagingen voor organisaties als het gaat om het implementeren van Salesforce. Het is meer dan alleen het integreren van nieuwe software; het gaat om het creëren van een naadloze ervaring die de bedrijfsprocessen verbetert en toegevoegde waarde levert. Daarom ondersteunen we je organisatie bij elke stap van dit proces en helpen je om alle voordelen van Salesforce te benutten. We leggen je graag uit hoe we dat doen!

Onze aanpak

Starten met een solide basis

Als Salesforce implementatiepartner beginnen we met een grondige analyse van de behoeften van de organisatie. We definiëren de scope van het project en stellen een gedetailleerd plan op, inclusief belangrijke mijlpalen. Het opstellen van een gedegen planning stelt ons in staat om de juiste expertise in te zetten en ervoor te zorgen dat het project soepel verloopt.

De kick-off van het project is een speciaal moment waarbij alle stakeholders samenkomen. We delen onze werkwijze met het team en betrekken ook mensen die niet direct bij het project betrokken zijn, maar wel nieuwsgierig zijn naar de voortgang. Dit stelt ons in staat om gezamenlijk succes te vieren en een solide basis te leggen voor verdere samenwerking.

Wat levert het op?

Snel zichtbaar resultaat met kortcyclische aanpak

Bij Cobra hanteren we een flexibele aanpak en werken we bij voorkeur volgens de agile scrum methodologie. Afhankelijk van de situatie en werkwijze die het beste past bij de organisatie, gaan we aan de slag. We streven naar de meest efficiënte manier van werken en passen ons aan als dat nodig is. Meestal werken we in korte sprints van 2 à 3 weken, waarbij we regelmatig bij elkaar komen om de voortgang te bespreken, prioriteiten te stellen en eventuele nieuwe inzichten te integreren. Door kort cyclisch te werken, kunnen we snel resultaten behalen die vervolgens verder kunnen worden verfijnd.

Langetermijnpartner

Zelfstandig aan de slag met Salesforce

Tijdens de implementatie maakt je organisatie stapsgewijs kennis met Salesforce. Dit maakt de adoptie aan het einde van het proces eenvoudiger. We leiden intern een aantal van je mensen op tot zogenoemde key users, die andere eindgebruikers kunnen trainen en fungeren als ambassadeurs van Salesforce. We zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag kan met Salesforce.

Als het project is afgerond, gaan we live en dat vieren we uiteraard met taart. Daar stopt onze betrokkenheid echter niet. We bieden ook ondersteuning na de implementatie. Bijvoorbeeld met training, change management of door je te helpen met de volgende stappen. Kortom, we helpen je niet alleen een succesvolle implementatie van Salesforce te realiseren, maar ook om de oplossing optimaal te benutten op de lange termijn.