Ontwikkel een solide business case

Hoe zet je jouw digitaliseringsstrategie om naar een passende oplossing? Hoe kies je eigenlijk de juiste tooling? En welke oplossing levert de meeste waarde op voor je organisatie? Stuk voor stuk cruciale vragen, waar Cobra je bij kan helpen. Wij ontwikkelen samen met jou een heldere en overtuigende business cases die je organisatie vooruithelpt. Met onze Blue Printing-aanpak kun je erop vertrouwen dat je digitaliseringsstrategie wordt omgezet in tastbare en meetbare resultaten.

Strategieontwikkeling

Breng de beoogde verandering en tooling bij elkaar

We starten met het bepalen van het kader en doelstellingen voor jouw organisatie. Daarna kijken we naar het huidige IT-landschap. Welke huidige applicaties zijn er? Wat kun je ermee? En hoe sluiten die op elkaar aan? Vervolgens gaan we in gesprek met een representatieve afvaardiging van je organisatie. Zo brengen we de pijnpunten op operationeel en strategisch niveau in kaart en leren we jouw bedrijfsprocessen kennen. Dit is waardevolle input om een heldere business case te kunnen ontwikkelen. We kijken naar functiebeschrijvingen en welke applicaties medewerkers gebruiken. Tot slot kijken we welke tooling het beste past.

Wat krijg je?

Overtuig je organisatie met een compleet verhaal

We ontwikkelen samen met jou een solide business case om jouw organisatie te overtuigen van de meerwaarde van een oplossing. We stellen een volledige roadmap op met daarin een overzicht van het projectteam, planning en kosten voor realisatie. Daarnaast helpen we je om ook andere stakeholders te inspireren en te laten zien hoe Salesforce werkt. Zo ben jij minder tijd kwijt om anderen te overtuigen en kun jij je focussen op de daadwerkelijke uitvoering.