Salesforce voor Onderwijs

Ontdek Salesforce voor jouw onderwijsinstelling

Onderwijsinstellingen staan jaarlijks voor de uitdaging om niet alleen de instroom te verbeteren, maar ook om studenten langdurig te boeien en behouden. Vaak ontbreekt het aan inzicht in de effectiviteit van wervingsinspanningen, waardoor het lastig blijft om de instroom op consistente wijze te verhogen. De communicatie met studenten is een extra struikelblok, aangezien de nieuwe generatie behoefte heeft aan laagdrempelige, digitale interactie. Cobra helpt onderwijsinstellingen om de communicatie met potentiële studenten optimaal in te richten met Salesforce.

Education Cloud

Creëer een 360 gradenbeeld van je studenten

Cobra legt voor jouw onderwijsinstelling de basis voor succesvolle werving en behoud van studenten met Salesforce Education Cloud. Daarmee creëer je een 360° beeld van alles wat met je studenten te maken heeft. Zo krijg je een compleet beeld van de interesses en voorkeuren per individuele student en ontdek je wat hun behoeften zijn. De slimme tooling ondersteunt je bij de keuze welke kanalen je op welke moment het beste kunt gebruiken. Door online-zoekgedrag, e-mail-, direct mail- en social-mediacampagnes te monitoren en te combineren met de registraties voor open dagen, meeloopdagen en andere offline-uitingen, kun je precies achterhalen waar je de juiste snaar raakt en welke middelen juist niet werken.

Grip op de student journey – zo doe je dat!

In dit eBook leer je hoe je als onderwijsinstelling grip krijgt op de student journey en wat voor voordelen je dat op kan leveren.

Deze klanten gingen je voor

Onze werkwijze

Zo helpen we jouw organisatie om succesvol te zijn

Bij Cobra begrijpen we heel goed dat het behalen van jouw missie niet alleen afhangt van software. We hebben zelf in jouw schoenen gestaan en willen dat jij op lange termijn succesvol blijft. Daarom helpen we je om naast de implementatie ook om te veranderen, processen te vereenvoudigen en boven alles je werk leuker te maken. Daarvoor hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld die je in iedere fase helpt. Van het vertalen van een idee naar een werkbare oplossing, de daadwerkelijke implementatie en de ondersteuning om iedereen succesvol met de technologie te laten werken.

Richting bepalen

We helpen je bij strategieontwikkeling en het bouwen van een solide business case door heldere doelen te stellen en een uitgebreide roadmap te creëren.

Toepassen

Na het bepalen van de richting, gaan we over tot actie. We zorgen ervoor dat technologie naadloos aansluit op je bedrijfsprocessen en helpen ook bij eventuele integraties en migraties.

Veranderen

Het belangrijkste is dat jouw mensen de nieuwe technologie succesvol toepassen. Dat doen we met change management en trainingen om verandering en adoptie te bevorderen.

Ontzorgen

We zorgen ervoor dat je zelfstandig aan de slag kan met Salesforce, maar kunnen je ook werk uit handen nemen waar nodig met onze managed services en in-house consultancy.

Producten

Benieuwd welke producten van Salesforce andere organisaties in jouw branche gebruiken? Bekijk nu het overzicht met alle producten die speciaal voor jou zijn geselecteerd.

Bekijk nu alle producten die van toepassing zijn op jouw branche

Marketing Cloud
Account Engagement
Data Cloud
CRM Analytics (Tableau Analytics)
Net Zero Cloud
Service Cloud
Education Cloud

Benieuwd naar onze producten?