Salesforce voor Zakelijke dienstverlening

Verbeter je sales-, service- en marketingprocessen

Als zakelijk dienstverlener ben je voortdurend bezig met het genereren van meer leads, het stimuleren van verkoopkansen en het behouden van bestaande klanten. In de praktijk zijn veel organisaties echter bezig met repeterende taken, wat de productiviteit van sales, service en marketing vermindert en de kans op fouten vergroot. Klantinformatie ligt veelal verspreid over verschillende systemen en afdelingen, waardoor die informatie lastig terug te vinden is. Bovendien ontbreekt vaak de data of tooling om trends te identificeren en strategische beslissingen te nemen op basis van actuele (klant)gegevens. Ontdek hoe Cobra je helpt om deze uitdagingen op te lossen met Salesforce, hét systeem voor de zakelijke markt.

Salesforce

Dé CRM-oplossing voor de zakelijke dienstverlening

Bij Cobra ondersteunen we je organisatie om alle processen op het gebied van sales-, service- en marketing te verbeteren. Dat doen we met Salesforce. Waarom? Omdat het dé CRM-oplossing is voor de zakelijke markt door zijn veelzijdigheid, gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid. De tooling stelt je in staat om klantrelaties slim te beheren, salesprocessen te verbeteren en effectiever samen te werken. Salesforce maakt het mogelijk om specifieke workflows aan te passen aan de unieke behoeften van jouw organisatie en biedt diverse rapportages en dashboards voor waardevolle inzichten.

5 redenen waarom je een betere sales forecast maakt met een CRM-systeem

Hoe kan een CRM-systeem je helpen om je salesproces te volgen en potentiële kansen beter te voorspellen? Lees nu dit blogartikel en ontdek zelf hoe je betere datagedreven beslissingen kunt nemen met waardevolle gegevens en rapporten uit je CRM-systeem.

Klantcase

LEPO Solar zet groeiambities kracht bij met Salesforce Sales Cloud

LEPO Solar groeide de afgelopen jaren hard. Lees in deze case hoe ze hun salesprocessen verder structureerden en meer inzicht kregen in hun verwachte verkoop.

Deze klanten gingen je voor

Quickstart

Sales Cloud Quickstart

Wil je snel aan de slag met Sales Cloud? Dat begrijpen we helemaal. Daarom heeft Cobra de Sales Cloud Quickstart ontwikkeld. Een versnelde implementatie van Salesforce Sales Cloud, zodat je binnen enkele weken de belangrijkste functionaliteiten tot je beschikking hebt. De voordelen: een kortere implementatie en lagere kosten. Interesse? Lees snel verder!

Onze werkwijze

Zo helpen we jouw organisatie om succesvol te zijn

Bij Cobra begrijpen we heel goed dat het behalen van jouw missie niet alleen afhangt van software. We hebben zelf in jouw schoenen gestaan en willen dat jij op lange termijn succesvol blijft. Daarom helpen we je om naast de implementatie ook om te veranderen, processen te vereenvoudigen en boven alles je werk leuker te maken. Daarvoor hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld die je in iedere fase helpt. Van het vertalen van een idee naar een werkbare oplossing, de daadwerkelijke implementatie en de ondersteuning om iedereen succesvol met de technologie te laten werken.

Richting bepalen

We helpen je bij strategieontwikkeling en het bouwen van een solide business case door heldere doelen te stellen en een uitgebreide roadmap te creëren.

Toepassen

Na het bepalen van de richting, gaan we over tot actie. We zorgen ervoor dat technologie naadloos aansluit op je bedrijfsprocessen en helpen ook bij eventuele integraties en migraties.

Veranderen

Het belangrijkste is dat jouw mensen de nieuwe technologie succesvol toepassen. Dat doen we met change management en trainingen om verandering en adoptie te bevorderen.

Ontzorgen

We zorgen ervoor dat je zelfstandig aan de slag kan met Salesforce, maar kunnen je ook werk uit handen nemen waar nodig met onze managed services en in-house consultancy.

Producten

Benieuwd welke producten van Salesforce andere organisaties in jouw branche gebruiken? Bekijk nu het overzicht met alle producten die speciaal voor jou zijn geselecteerd.

Bekijk nu alle producten die van toepassing zijn op jouw branche

Sales Cloud
Marketing Cloud
Account Engagement
Net Zero Cloud
Experience Cloud

Benieuwd naar onze producten?