Cobra Festival

Jij bent er toch ook bij?!

We vieren dit jaar ons 10-jarig jubileum. En dat laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbijgaan. Daarom organiseren we een dag vol inspiratie en lekker eten, maar wel op onze eigen manier. We kijken er naar uit om samen te proosten op tien jaar Cobra. Reserveer nu jouw ticket voor het Cobra Festival en houd je inbox in de gaten!

šŸ“… 13 juni 2024
šŸ•’ van 14.00 tot 20.00 uur
šŸ“ Netl Kallumaan (Leemringweg 19, 8317 RD Kraggenburg)

Happy times

Waarom jij niet mag ontbreken!

Ben jij ook klaar om even uit je dagelijkse routine te stappen? We nodigen je van harte uit voor het Cobra Festival op 13 juni 2024 bij Netl Kallumaan. Geniet van de prachtige omgeving van NETL Kallumaan, een locatie van de eigenaars van Marktplaats, perfect voor een informele en feestelijke sfeer. Tussen het bamboebos en de zandduinen zorgen we voor een uniek programma waarover je nog lang zult napraten. We zorgen ervoor dat je nieuwe ervaringen opdoet, verlagen je stressniveau en sturen je op pad vol nieuwe ideeƫn.

We geven je de handvatten om zelf aan de slag te gaan met AI, chatbots, next level automatisering, duurzaamheid en andere onderwerpen. Kortom, een beetje Salesforce, maar ook weer niet te veel. We vinden het namelijk vooral leuk om samen met jou ons jubileum te vieren.ā€‹ā€‹

Key note sprekers

Sirous Kavehercy

Sirous is een ervaren adviseur en spreker die je met zijn unieke stijl en persoonlijke anekdotes meeneemt op een reis door de wereld van technologie en communicatie. Als oprichter van Tripylon Media ondersteunt hij organisaties op het gebied van digitale transformatie, globalisering en communicatie.

Tijdens zijn keynote op het Cobra Festival onderzoekt Sirous de transformatie van Customer Experience. In een tijdperk, waarin digitale innovatie de norm is, staan bedrijven voor de uitdaging om zich ook te onderscheiden. Hoe creƫer je een klantbeleving die zowel authentiek als innovatief is? Hoe bouw je een persoonlijke connectie op met je klanten terwijl fysieke interacties zeldzamer worden?

Jeroen Heijmans

Jeroen Heijmans (Head of Enterprise & Deputy Country Leader The Netherlands bij Salesforce) is een vooraanstaand leider in de wereld van technologie en bedrijfsinnovatie en is onze tweede keynote spreker tijdens het Cobra Festival.

Tijdens zijn keynote deelt Jeroen waardevolle inzichten en strategieƫn op het gebied van leiderschap in de technologische sector en het belang van klantgerichte benaderingen. Hij neemt je mee in de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen Salesforce om groei te stimuleren, efficiƫntie te verbeteren en betere klantrelaties op te bouwen. Of je nu een startup, een middelgroot bedrijf of een grote onderneming bent, deze lezing mag je niet missen.

Programma

Wat kun je verwachten?

Luister naar onze klanten en partners terwijl ze delen hoe zij Salesforce inzetten om hun organisaties te transformeren en groeien. Neem deel aan hands-on sessies en leer nieuwe vaardigheden die je direct kunt toepassen en geniet van een breed scala aan hapjes en drankjes van diverse foodtrucks, met culinaire hoogstandjes en (on)gezonde snacks. Kortom, het Cobra Festival is een kans om te leren, te netwerken en plezier te hebben. Dus mis het niet!

Programma
  • 13.30 – 14.00 uur Inloop Event met koffie/thee en wat lekkers
  • 14.00 – 14.20 uur Q & A met Arne en Vincent (de grondleggers van Cobra)
  • 14.20 – 15.00 uur Keynote Jeroen Heijmans: ā€œHet belang van klantgerichte benaderingenā€
  • 15.00 – 15.15 uur Pauze
  • 15.15 – 15.45 uur Break Out sessies ronde 1
  • 15.45 – 16.15 uur Break Out sessies ronde 2
  • 16.15 – 17.00 uur Keynote Sirous Kavehercy: “De Toekomst van Customer Experience: Navigeren door de Metaverse, AI en Geavanceerde Algoritmen in een Tijdperk van Digitale Innovatie”
  • 17.00 uur Netwerken en eten
  • 18.00 uur Start feest

Breakout sessies

Verregaande digitalisering als motor achter de groei van kredietverstrekker Qredits!

De digitalisering bij Qredits stimuleert groei door efficiƫntere processen en verbeterde klantinteracties. Roy Spit legt uit hoe deze strategie Qredits helpt om sneller en effectiever krediet te verstrekken.

Ontdek Generative AI in Salesforce: Wat zijn de voordelen voor jouw organisatie?

Generative AI in Salesforce helpt je organisatie efficiƫnter te werken en de klantervaring te verbeteren door geautomatiseerde contentcreatie en geoptimaliseerde processen. Maurits Andre en Amarins Harkema laten je ontdekken hoe deze technologie een concurrentievoordeel kan bieden en je bedrijfsdoelen ondersteunt.

De oplossing voor een gestroomlijnd klantcontact via Omnichannel en Salesforce

Ontdek samen met Marjon Sunderman hoe Curio met behulp van Omnichannel en Salesforce een gestroomlijnde benadering van klantcontact heeft gerealiseerd, wat resulteert in verbeterde efficiƫntie en klanttevredenheid.

Ontdek de Kracht van Data: Personalisatie en Marketing Automation in Actie

Tarek van der Linde en Jeroen Beelen vertellen je alles over hoe data-gestuurde personalisatie en marketing automation klantinteracties versterken en conversies stimuleren . Leer hoe deze tools je marketingstrategieƫn herdefiniƫren en de prestaties van je bedrijf optimaliseren.

Meld je aan!

We nodigen jou (en je collega's) van harte uit voor het Cobra Festival op 13 juni 2024 bij Netl Kallumaan.

Vul het formulier in