Snel live met de Account Engagement Quickstart

Wil je sneller sales-, werving- en marketingteams samenbrengen, meer gekwalificeerde leads, studenten of donateurs genereren en effectiever opvolgen? Cobra heeft de oplossing met de Quickstart voor Marketing Cloud Account Engagement (voorheen Pardot). Dit is een versnelde implementatie van Account Engagement, waarmee je binnen korte tijd beschikt over alle essentiële functionaliteiten. De voordelen: een kortere implementatie en lagere kosten. Interesse? Lees snel verder!

Quickstart

Sneller geautomatiseerde en gepersonaliseerde marketing

Bij Cobra hebben we veel ervaring met marketing automation. Met onze kennis en expertise hebben we een kant-en-klare oplossing ontwikkeld op het platform van Account Engagement van Salesforce. Onze Quickstart biedt vooraf geconfigureerde instellingen en best practices om sneller je e-mailcampagnes, leadbeheer en andere marketingactiviteiten te optimaliseren. We helpen jouw organisatie bovendien met de adoptie en training van gebruikers, zodat je zeker weet dat iedereen de oplossing op de juiste manier gebruikt.

Wat krijg je met deze Quickstart?

  • Persoonlijke configuratie: We richten Account Engagement in naar de behoeften van jouw organisatie. Van gebruikersrechten tot e-mailinstellingen, integraties met andere Salesforce-producten, trackinginstellingen en meer.
  • E-mailtemplates: Stel gebruikers in staat om herbruikbare sjablonen te maken voor e-mails die worden verzonden als onderdeel van marketingcampagnes. Pas sjablonen aan met variabelen om dynamische inhoud toe te voegen.
  • Web Integration & Forms: Integreer Account Engagement met websites om de bezoekersactiviteit bij te houden en gegevens vast te leggen via webformulieren. Gebruik deze gegevens om marketingcampagnes te personaliseren en leadscores bij te houden.
  • Engagement Studio: Maak geautomatiseerde campagnes door de klantreis van prospects te definiëren met workflows. Denk aan e-mails verzenden, taken toewijzen, prospects taggen op basis van gedrag, en meer.

Onze werkwijze

Zo helpen we jouw organisatie om succesvol te zijn

Bij Cobra begrijpen we heel goed dat het behalen van jouw missie niet alleen afhangt van software. We hebben zelf in jouw schoenen gestaan en willen dat jij op lange termijn succesvol blijft. Daarom helpen we je om naast de implementatie ook om te veranderen, processen te vereenvoudigen en boven alles je werk leuker te maken. Daarvoor hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld die je in iedere fase helpt. Van het vertalen van een idee naar een werkbare oplossing, de daadwerkelijke implementatie en de ondersteuning om iedereen succesvol met de technologie te laten werken.

Richting bepalen

We helpen je bij strategieontwikkeling en het bouwen van een solide business case door heldere doelen te stellen en een uitgebreide roadmap te creëren.

Toepassen

Na het bepalen van de richting, gaan we over tot actie. We zorgen ervoor dat technologie naadloos aansluit op je bedrijfsprocessen en helpen ook bij eventuele integraties en migraties.

Veranderen

Het belangrijkste is dat jouw mensen de nieuwe technologie succesvol toepassen. Dat doen we met change management en trainingen om verandering en adoptie te bevorderen.

Ontzorgen

We zorgen ervoor dat je zelfstandig aan de slag kan met Salesforce, maar kunnen je ook werk uit handen nemen waar nodig met onze managed services en in-house consultancy.