Dé oplossing om donateurs slimmer te werven en behouden

Donateurs zijn de levensader voor iedere non-profitorganisatie. Het werven en behouden van donateurs is een cruciaal proces, waar je veel tijd en moeite in steekt. Toch blijkt het in de praktijk best lastig om te doorgronden wie je donateurs zijn, waarom ze jouw doel steunen, wat zij interessant vinden en wat hun voorkeuren zijn. Daarom hebben we de Cobra Non-Profit Suite ontwikkeld, een op maat gemaakte oplossing voor non-profitorganisaties op het Salesforce-platform.

Cobra Non-Profit Suite

Een solide platform binnen enkele weken

De Cobra Non-Profit Suite is een kant-en-klare oplossing voor Salesforce Nonprofit Cloud. Ontwikkeld dankzij onze kennis van technologie en onze intensieve samenwerking met verschillende non-profitorganisaties wereldwijd. Zo zijn we in staat om een oplossing te implementeren die binnen enkele weken al direct inzetbaar is voor jouw organisatie. Onze suite biedt een 360-gradenbeeld van al jouw donateurs en relaties. Met krachtige tools om informatie uit verschillende bronnen samen te brengen, te organiseren en te analyseren.

De belangrijkste kenmerken op een rij:

  • Slimmer donateursbeheer: Houd alle contactmomenten met donateurs bij in één overzicht.
  • Eenvoudige giftverwerking: Automatiseer het verwerken van giften en incassomachtigingen en bespaar tijd en minimaliseer fouten.
  • Betere giftsuggesties: Begrijp het geefgedrag van je donateurs en doe giftsuggesties die aansluiten bij hun wensen en behoeften.
  • Persoonlijker geefproces: Sluit beter aan bij de voorkeuren van donateurs door bijvoorbeeld verschillende betalingsmogelijkheden te bieden.
  • Krijg in inzicht in resultaten: Monitor campagnes en leg verbanden tussen donateurs, projecten, financiën en campagnes.
  • Blijf in controle: Beheer grote donateurs, fondsen, scholen en nalatenschappen met slimme workflows.

eBook

Donateurs werven & koesteren met slimme software

Donateurs zijn essentieel voor non-profitorganisaties, maar het werven en behouden ervan kost veel tijd en moeite. In dit eBook ontdek je waarom dit proces tijdrovend is en hoe je dit kunt verbeteren met behulp van slimme software en een nieuwe aanpak. Je krijgt tips, voorbeelden en inzicht in (toekomstige) mogelijkheden.

Onze werkwijze

Zo helpen we jouw organisatie om succesvol te zijn

Bij Cobra begrijpen we heel goed dat het behalen van jouw missie niet alleen afhangt van software. We hebben zelf in jouw schoenen gestaan en willen dat jij op lange termijn succesvol blijft. Daarom helpen we je om naast de implementatie ook om te veranderen, processen te vereenvoudigen en boven alles je werk leuker te maken. Daarvoor hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld die je in iedere fase helpt. Van het vertalen van een idee naar een werkbare oplossing, de daadwerkelijke implementatie en de ondersteuning om iedereen succesvol met de technologie te laten werken.

Richting bepalen

We helpen je bij strategieontwikkeling en het bouwen van een solide business case door heldere doelen te stellen en een uitgebreide roadmap te creëren.

Toepassen

Na het bepalen van de richting, gaan we over tot actie. We zorgen ervoor dat technologie naadloos aansluit op je bedrijfsprocessen en helpen ook bij eventuele integraties en migraties.

Veranderen

Het belangrijkste is dat jouw mensen de nieuwe technologie succesvol toepassen. Dat doen we met change management en trainingen om verandering en adoptie te bevorderen.

Ontzorgen

We zorgen ervoor dat je zelfstandig aan de slag kan met Salesforce, maar kunnen je ook werk uit handen nemen waar nodig met onze managed services en in-house consultancy.