Nieuws: We vieren dit jaar ons 10-jarig jubileum – Cobra Festival op 13 juni 2024, Ben jij erbij?

Nieuwsgierig geworden op de Salesforce World Tour?

We zetten de oplossingen voor je op
een rij

We zijn blij dat je geïnteresseerd bent in het verkennen van Salesforce. We hopen dat de Salesforce World Tour je een goede indicatie heeft gegeven van de mogelijkheden voor jouw organisatie. Als een ervaren Salesforce implementatiepartner begrijpen we dat elke branche unieke uitdagingen heeft. We hebben veel ervaringen met organisaties in een brede range aan branches. Benieuwd hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen? Ontdek meer over onze branchespecifieke oplossingen en hoe we jou kunnen helpen.

Branches

Altijd de juiste oplossing voor jouw branche

Jouw branche vraagt om een specifieke aanpak. Daarom hebben diepgaande kennis van jouw processen, om je sneller te kunnen we je voorzien van de best passende Salesforce-oplossing. Ontdek welke mogelijkheden we bieden voor jouw branche.

Zet je huurders centraal

Als woningcorporatie speel je een cruciale rol binnen de Nederlandse samenleving. Je bouwt aan een toekomst waarin mensen prettig wonen en leven. Als woningcorporatie wil je meer zijn dan alleen een aanbieder van betaalbare woningen. Met een groeiende diversiteit aan doelgroepen en een toenemende vraag naar duurzamere oplossingen, is het essentieel dat je als woningcorporatie je huurders goed kent en grip hebt op zowel de financiële operatie als het bredere ecosysteem waarin je opereert. Digitalisering speelt een sleutelrol in het vervullen van deze missie en Cobra ondersteunt jouw woningcorporatie daarbij.

Verbeter je sales-, service- en marketingprocessen

Ontdek hoe Cobra zakelijk dienstverleners ondersteunt met Salesforce om meer leads te genereren en verkoopkansen te verzilveren.

Zakelijke Dienstverlening
Zakelijke Dienstverlening

Optimalisatie voor de maakindustrie

Ontdek hoe Cobra bedrijven in de maakindustrie helpt om operationele efficiëntie te realiseren en meer verkoopkansen te creëren.

Maakindustrie
Maakindustrie

Betere relaties, meer impact voor jouw missie

Lees hoe we bij Cobra non-profitorganisaties ondersteunen bij het volbrengen van hun missie met de oplossingen van Salesforce.

Ontdek Salesforce voor jouw onderwijsinstelling

Cobra helpt jouw onderwijsinstelling om de basis te leggen voor succesvolle werving en behoud van studenten met Salesforce.

Salesforce - Onderwijs
Salesforce - Onderwijs

Kennis & expertise

We delen graag onze expertise met jou op het gebied van Salesforce

Hoe je als woningcorporatie je operationele processen verbetert met Salesforce

In dit artikel leggen we aan de hand van 3 voorbeelden uit hoe woningcorporaties hun operationele processen kunnen verbeteren met Salesforce. Van het helpen van huurders bij een reparatieverzoek tot het opzeggen van huurovereenkomsten.

4 manieren om je huurder centraal te stellen met digitalisering

In dit artikel zetten we vier voordelen van digitalisering voor woningcorporaties op een rij om persoonlijker te communiceren met huurders, ze zelf de regie te geven en via ieder kanaal goed te ondersteunen.

6 onmisbare Net Zero Cloud-functionaliteiten voor iedere organisatie

In dit factsheet zetten we de belangrijkste functionaliteiten van Net Zero Cloud op een rij. Ontdek zelf hoe de tooling van Salesforce je kan helpen om te voldoen aan de CSRD en hoe je waardevolle inzichten genereert en vertaalt naar rapportages en dashboards voor iedere stakeholder.

Marketing Cloud vs. Account Engagement

Welke marketingtool van Salesforce is het meest geschikt voor jouw organisatie? In deze gids zetten we een aantal cruciale vragen op een rij over Account Engagement en Marketing Cloud en laten we het verschil zien tussen de twee marketing-oplossingen van Salesforce.

Hoe we onze eigen klimaatimpact inzichtelijk maken met Net Zero Cloud

Hoe leg je informatie over je CO₂-uitstoot op een eenduidige manier vast? En hoe ga op een overzichtelijke en slimme manier over ESG of Net Zero rapporteren? Dat leggen we je uit in ons nieuwe blogartikel. Lees ‘m nu en ontdek hoe je het maken van rapportages over duurzaamheid slim aanpakt.

In 10 stappen naar een meetbare en onderbouwde CO₂-uitstoot

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. In dit eBook bieden we je de handvatten om meer inzicht te krijgen in je CO₂-uitstoot en actie te ondernemen.

Onze werkwijze

Zo helpen we jouw organisatie om succesvol te zijn

Bij Cobra begrijpen we heel goed dat het behalen van jouw missie niet alleen afhangt van software. We hebben zelf in jouw schoenen gestaan en willen dat jij op lange termijn succesvol blijft. Daarom helpen we je om naast de implementatie ook om te veranderen, processen te vereenvoudigen en boven alles je werk leuker te maken. Daarvoor hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld die je in iedere fase helpt. Van het vertalen van een idee naar een werkbare oplossing, de daadwerkelijke implementatie en de ondersteuning om iedereen succesvol met de technologie te laten werken.

Richting bepalen

We helpen je bij strategieontwikkeling en het bouwen van een solide business case door heldere doelen te stellen en een uitgebreide roadmap te creëren.

Toepassen

Na het bepalen van de richting, gaan we over tot actie. We zorgen ervoor dat technologie naadloos aansluit op je bedrijfsprocessen en helpen ook bij eventuele integraties en migraties.

Veranderen

Het belangrijkste is dat jouw mensen de nieuwe technologie succesvol toepassen. Dat doen we met change management en trainingen om verandering en adoptie te bevorderen.

Ontzorgen

We zorgen ervoor dat je zelfstandig aan de slag kan met Salesforce, maar kunnen je ook werk uit handen nemen waar nodig met onze managed services en in-house consultancy.