Nieuws: We vieren dit jaar ons 10-jarig jubileum – Cobra Festival op 13 juni 2024, Ben jij erbij?

Professionele Salesforce trainingen

We helpen je organisatie om zelfstandig aan de slag te kunnen met Salesforce en dat zij continu nieuwe vaardigheden en kennis blijven ontwikkelen. Daarom bieden we diverse Salesforce trainingen, om je in staat te stellen het maximale uit Salesforce te halen.

Onze trainingen worden verzorgd door ervaren Salesforce-experts die alle geheimen, shortcuts en best pratices kennen. Die ervaring delen ze graag in de praktijk.Of je nu nieuw bent in Salesforce of je vaardigheden wilt verfijnen, we hebben trainingen op elk niveau en voor iedere behoefte.

Soorten trainingen

Een opleiding voor iedereen

We bieden hands-on trainingen zijn gericht op de praktijk om ervoor te zorgen dat deelnemers Salesforce niet alleen begrijpen, maar kennis ook direct kunnen toepassen in hun dagelijkse werk. We bieden zowel klassikale trainingen als virtuele sessies, zodat jouw team op een flexibele manier kan leren die past bij hun schema en behoeften. Daarnaast maken we onderscheid tussen drie type trainingen:

  • Bedrijfsgerichte training: Training op locatie waarbij we je organisatie of een team leren hoe ze Salesforce effectief kunnen gebruiken. Dit kunnen standaard trainingen zijn, maar ook volledig op maat gemaakte opleidingen.
  • Train de trainer: we leiden een aantal medewerkers (key users) uit jouw organisatie op om anderen in je organisatie te trainen en coachen op het gebied van Salesforce.
  • Individuele Salesforce trainingen: Verfijn je Salesforce-vaardigheden met onze individuele trainingen, afgestemd op specifieke behoeften en leerstijl. Krijg persoonlijke begeleiding en til je kennis naar een hoger niveau.